Care este cel mai ieftin supermarket online din România: comparaţie între Carrefour, Cora, Mega Image şi Selgros

Care este cel mai ieftin supermarket online din România: comparaţie între Carrefour, Cora, Mega Image şi Selgros

Carrefour, Cora, Mega Image şi Selgros, patru dintre cei mai puternici jucători tradiţionali pe piaţa de supermarket-uri. De puţini ani însă, bătălia s-a dus şi în mediul virtual, fiecare încercând să acopere o felie cât mai mare dintr-un tort încă mic, dar în creştere. wall-street.ro a comparat mai jos preţurile supermarket-urilor online la un coş cu produse de bază.

Ştiri pe aceeaşi temă

Folosirea „tortului“ în frază precedentă nu este întâmplătoare, întrucât transportul produselor reci, fresh, reprezintă o provocare pentru fiecare dintre ele. Menţinerea cât mai jos a preţurilor, transportul rapid, dar şi ieftin, reprezintă alte câteva provocări, alături de creşterea constantă a categoriilor de produse. 
  
Autentificarea în cele 4 supermarket-uri online
 
Pentru a putea comanda de pe cele patru site-uri, trebuie să te autentifici, în primă fază. 
  
Pe eMag.ro, care are parteneriat cu Mega Image, autentificarea se poate face simplu, atât prin reţea socială, cât şi “traditional”, prin email. Pe Cora.ro, autentificarea nu se poate face prin reţele sociale (Facebook) şi, în plus, este nevoie şi de primirea unui mail şi verificarea adresei, făcând procedura puţin mai lungă. 
  
În cazul Carrefour-online.ro, este posibilă conectarea prin Facebook sau Google+, fiind o procedura simplă. Cazul Selgros este cel mai anevoios, întrucât prima adresă de email pe care am încercat să o folosesc a fost descrisă ca fiind “invalida” de către sistem, deşi această era complet corectă.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările