Cesiune.ro anunţă deschiderea Cafe Leon, cea mai plăcută formă de a petrece timpul necesar pentru cumpărarea unei maşini, pentru socializare şi pentru relaxare.

Clienţii Cesiune.ro au la dispoziţie, începând de luna aceasta, în locul birourilor aglomerate şi zgomotoase, un spaţiu plăcut, în care pot discuta cu un consultant, pot căuta pe internet maşina pe care o doresc, pot studia actele pe care le au de semnat sau pot, pur şi simplu, savura o cafea bună, pe terasă.

Cafe Leon este o investiţie a grupului de firme din care face parte Cesiune.ro şi se află într-o zonă aglomerată a Capitalei, în zona Gării de Nord, pe strada Witting nr. 4.

Cafe Leon poate fi un loc de petrecere a timpului liber şi pentru persoanele care nu folosesc serviciile Cesiune.ro, pentru o pauză de cafea în timpul zilei, pentru orele de după program, în timpul săptămânii, sau pentru week-end, alături de prieteni.

Sunt anunţate evenimente speciale, multe dintre ele dedicate întregii familii, vor fi prezenţi DJ renumiţi şi sunt pregătite multe surprize pentru clienţi.

Despre Cesiune Leasing Solutions/Cesiune.ro

Cesiune Leasing Solutions este o companie care a implementat servicii unicat pe piaţa din România, oferind, prin intermediul platformei Cesiune.ro, servicii de finanţare la achiziţia unei maşini. Sistemul de finanţare cesiune.ro permite cumpărarea unei maşini cu plata unui avans între 20 şi 50% şi a 48 de rate, plus o rată finală.

Cesiune Leasign Solutions este unicul sistem de finanţare pentru maşinile vândute prin intermediul cesiune.ro.

Contractele de cumpărare încheiate cu Cesiune Leasing Solutions nu afectează istoricul companiei care cumpără, au rate fixe pe toată perioada şi necesită un set minim de acte pentru aprobare. Clienţii care au deja un an de contract îşi pot schimba maşina în funcţie de avansul plătit.