Boaje, directorul general al McDonald’s: 150.000 de români intră zilnic într-unul din restaurantele noastre

Boaje, directorul general al McDonald’s: 150.000 de români intră zilnic într-unul din restaurantele noastre

McDonald's are în prezent 67 de restaurante în România, urmând ca în acest an să fie deschise încă două unităţi

Lanţul de restaurant fast-food McDonald’s are 150.000 de clienţi în fiecare zi, în creştere cu 10.000 faţă de anul trecut, potrivit lui Daniel Boaje, directorul general al companiei. Creşterea numărului de clienţi a avut loc pe fondul deschiderii de noi localuri, dar şi al atragerii de noi consumatori în localurile deja existente.

Ştiri pe aceeaşi temă

Lanţul are în prezent 67 de restaurante în România, urmând ca în acest an să fie deschise încă două unităţi, iar pe termen lung să ajungă la o reţea de 100 de unităţi.  
 
„Se poate ajunge la o reţea de 100 de restaurante în România, există poten¬ţial cu siguranţă dacă ne uităm la indicatorul nostru de bază, respectiv numărul de restaurante la 100.000 de locuitori. În România există 67 de localuri la 20 de milioane de locuitori, pe când în Ungaria există 98 la o populaţie de două ori mai mică. Totul depinde de puterea de cumpărare, astfel că deşi potenţial există, depinde când ajungem acolo“, a spus Boaje, fără a înainta un termen, potrivit zf.ro.
 
Şeful McDonald’s, cel care conduce businessul local al McDonald’s din 2011, spunea anterior că el este de altfel unul dintre clienţii companiei, el mâncând zilnic în restaurantele grupului american.
 
Citiţi mai multe pe zf.ro. 

Mai puteţi citi: 

Grupul american McDonald's a anunţat vineri suspendarea activităţii la restaurantele din Crimeea invocând probleme cu lanţul de producţie, la scurt timp după ce o altă companie occidentală a oprit operaţiunile din peninsula anexată în martie de Federaţia Rusă, transmite Reuters.
 
McDonald's îşi sfătuieşte angajaţii, prin intermediul unui site dedicat acestora, să aibă o dietă care să conţină salate şi legume şi care să evite prăjelile, brânza şi maioneza.
 
McDonald's, cel mai mare lanţ de restaurante fast-food din lume, întâmpină dificultăţi în misiunea sa de a-şi extinde prezenţa în capitala Franţei, deoarece parizienii nu agreează influenţa corporaţiilor străine ce pot modifica tradiţiile şi cultura franceză. În cel mai recent astfel de caz, sute de parizieni au ieşit în stradă şi au protestat  faţă de planurile autorităţilor locale de a permite deschiderea unui nou magazin McDonald`s.
 
McDonald's va renunţa la colaborarea pe care o are de peste 40 de ani cu Heinz, cel mai mare producător de ketchup din lume.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: