Autoritatea pentru Turism a tăiat de pe lista ruşinii 250 de agenţii pe care le lăsase fără licenţă

Autoritatea pentru Turism a tăiat de pe lista ruşinii 250 de agenţii pe care le lăsase fără licenţă

ANT a publicat, pe 4 octombrie, lista agenţiilor de turism a căror licenţă a fost retrasă pentru că nu aveau asigurare în caz de insolvenţă FOTO Mediafax

Autoritatea Naţională pentru Turism (ANT) a publicat o nouă listă a agenţiilor care şi-au pierdut licenţele, pentru că nu aveau asigurare în caz de insolvenţă.


Dacă iniţial lista cuprindea circa 1.380 de nume, acum aceasta conţine 1.138 de nume, cu aproape 250 mai puţine faţă de prima variantă, publicată marţi.

Pe listă nu mai apare agenţia Christian Tour, cea mai mare din România după cifra de afaceri, scrie news.ro.

Imediat după publicarea primei variante a listei, proprietarii firmei au avertizat că vor da în judecată autoritatea dacă în 24 de ore nu schimbă lista cu agenţiile rămase fără licenţe.

În prezent, în România există 2.490 agenţii şi puncte de lucru licenţiate, potrivit datelor publicate de ANT şi datate 6 octombrie.

Tabelele autorităţii conţin inclusiv date privind adresele agenţiilor şi ale punctelor de lucru, precum şi numărul poliţei de asigurare pentru fiecare în parte, dar şi numele asigurătorului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările