ASF a încetat colaborarea cu RST MEDIA, firma jurnalistului Radu Soviani, care oferea servicii de comunicare

ASF a încetat colaborarea cu RST MEDIA, firma jurnalistului Radu Soviani, care oferea servicii de comunicare

La începutul acestui an, firma RST Media, controlată integral de Radu Soviani, purtător de cuvânt al ASF la acea vreme, a câştigat licitaţia privind prestarea de servicii de management în domeniul comunicării şi relaţiilor publice, valoarea contractului fiind de 992.000 lei (220.000 euro), cu TVA, pentru trei ani FOTO soviani.com

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a anunţat că începând de vineri, 13 decembrie, a încheiat contractul pentru prestarea de servicii de management în domeniul comunicării şi relaţiilor publice cu firma RST MEDIA SRL, aparţinând jurnalistului Radu Soviani, iar relaţia cu presa va fi gestionată de Serviciul Comunicare din ASF.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) anunţă că, începând cu data de 13.12.2014, a încetat contractul nr. 4229/13.12.2013 încheiat cu SC RST MEDIA SRL pentru prestarea de servicii de management în domeniul comunicării şi relaţiilor publice. Prin urmare, relaţia cu reprezentanţii mass-media va fi gestionată de acum înainte de către Serviciul Comunicare din cadrul ASF“, a transmis Autoritatea.
 
La începutul acestui an, firma RST Media, controlată integral de Radu Soviani, purtător de cuvânt al ASF la acea vreme, a câştigat licitaţia privind prestarea de servicii de management în domeniul comunicării şi relaţiilor publice, valoarea contractului fiind de 992.000 lei (220.000 euro), cu TVA, pentru trei ani.
 
Contractul, estimat prin anunţul de participare la 1,1 milioane de lei, includea şi poziţia de purtător de cuvânt.
 
La licitaţie a mai depus ofertă firma LDK Consultants Engineers&Planners SRL Bucureşti, controlată de LDK-Consultants Engineers And Planners (Grecia) - 83,87% şi Marianna Kondylidou - 16,13%.
 
Soviani nu conducea Departamentul de Comunicare al ASF, fiind doar purtătorul de cuvânt al instituţiei pentru o perioadă limitată la durata contractului.
 
RST Media a fost înfiinţată în anul 2004 şi, potrivit datelor disponibile la Ministerul Finanţelor Publice, a înregistrat o cifră de afaceri de 309.121 lei şi un profit net de 66.529 lei în 2012. Cu un an în urmă, afacerile firmei au atins 409.510 lei, iar profitul net s-a ridicat la 128.078 lei.
 
Cu un număr mediu de doi angajaţi în 2012, RST Media are ca obiect activităţi de producţie cinematografică, video şi de programe de televiziune.
 
ASF şi-a început activitatea la finele lunii aprilie 2012, prin preluarea şi reorganizarea atribuţiilor Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, Comisiei Naţionale a Valorilor Mobiliare şi Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private.Mai puteţi citi: 

Radu Soviani s-a înscris la licitaţia ASF pentru servicii de comunicare printr-o firmă deţinută integral de el. Valoarea contractului: 1,1 milioane de lei. O firmă deţinută integral de Radu Soviani, actualul purtător de cuvânt al Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), şi una cu acţionari din Grecia au depus oferte pentru furnizarea ASF de servicii de management în domeniul comunicării şi relaţiilor publice, contract estimat la 1,1 milioane de lei.

ASF cumpără servicii de comunicare, inclusiv de purtător de cuvânt, cu 1,1 milioane lei.Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a demarat o licitaţie pentru serviciile de purtător de cuvânt, pentru care a alocat suma de 890.000 de lei pe trei ani, ceea ce înseamnă 24.772 lei lunar.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: