Antoine Doucerain pleacă de la Groupe Renault România, după numai patru luni. Cine îl înlocuieşte

Antoine Doucerain pleacă de la Groupe Renault
România, după numai patru luni. Cine îl înlocuieşte

Jérome Olive va asigura, începând din luna septembrie, funcţia de director general al Automobile Dacia şi director general al Groupe Renault România, înlocuindu-l pe Antoine Doucerain, care pleacă din motive personale, a anunţat joi compania. Doucerain preluase funcţia de director general din data de 1 mai, de la Yves Caracatzanis.

Ştiri pe aceeaşi temă

Responsabilităţile şi atribuţiile lui Jérome Olive vor fi exercitate pe perioadă de interimat până la o nouă nominalizare a Groupe Renault. 

„Antoine Doucerain îşi încetează activitatea din România din motive personale. Jérome Olive, în prezent, Alliance Regional SVP - Manufacturing, Supply Chain & Process Engineering pentru regiunea Eurasia, a mai îndeplinit funcţia de director general Dacia şi Groupe Renault România în perioada 2010 – 2013”, se arată în comunicat.

Jérôme Olive a obtinut diploma de inginer a Institutului Catolic de Arte si Meserii (ICAM) în anul 1980. Cariera sa la Renault a început în 1982, la uzina de la Sandouville, unde a ocupat diferite posturi în domeniul fiabilizării proceselor de fabricaţie şi de mentenanţă.

„În 1985, a preluat funcţia de responsabil investiţii şi mentenanţă la SBFM (Société Bretonne de Fonderie et Mécanique), apoi pe cea de director de producţie. În 1996, în calitate de şef al departamentului de Caroserie, a fost responsabil de lansarea în fabricaţie a modelului Scénic 1 la uzina Renault din Douai”, se arată în comunicat.

În 1999, Olive a devenit director adjunct responsabil cu fabricaţia, preluând conducerea uzinei la începutul anului 2004. În ianuarie 2010 este numit director general Dacia şi Groupe Renault România până în 2013.

În continuare, ocupă funcţiile de director industrial pentru regiunea Euromed Africa, director industrial pentru Europa şi mai apoi devine Alliance Regional SVP - Manufacturing, Supply Chain & Process Engineering pentru regiunea Eurasia. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările