VIDEO Andreea Urse, un antreprenor  „născut” în Ţara lui Andrei, la Adevărul Live

VIDEO Andreea Urse, un antreprenor  „născut” în Ţara lui Andrei, la Adevărul Live

Andreea Urse, în studioul Adevărul Live FOTO David Muntean

Andreea Urse, managing director Eco Herbal, a devenit antreprenor social la 19 ani, când a început primul său proiect de antreprenoriat social. Ce a determinat-o să facă, pe bandă rulantă, proiecte care ajută comunitatea în loc să urmeze o carieră onişnuită, ca angajat într-o companie?

Ştiri pe aceeaşi temă

În cadrul competiţiei „Fabricat în Ţara lui Andrei”, concurs de afaceri sociale din România, Andreea Urse este una din cei 10 câştigători care au primit finanţare de la Petrom pentru implementarea proiectelor lor. Urse urmăreşte dotarea şi amenajarea unei secţii de colectare şi prelucrare de plante medicinale şi aromatice şi deshidratare de legume rădăcinoase în comuna Ghimpaţi din judeţul Giurgiu.

Proiectul Andreei Urse se încadrează în sfera „antreprenoriatului social”, concept pe care l-a descris, în cadrul interviului Adevărul Live, drept „un răspuns la o problemă socială pe care o regăseşti în mediul rural din România, un răspuns la nevoile comunităţii respective, dar şi la nevoile mediului. Un răspuns pentru dezvoltare durabilă”.

Urmăreşte interviul acordat de Andreea Urse despre antreprenoriat social jurnalistului Ionuţ Ancuţescu, în cadrul emisiunii de joi (9 octombrie), de la ora 12.00.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: