ANALIZĂ Care sunt motivele pentru care Cora închide hipermarketul din Arad

ANALIZĂ Care sunt motivele pentru care Cora închide hipermarketul din Arad

Notificarea a fost făcută de către România Hypermarche, proprietarul lanţului de hipermarketuri Cora FOTO: Mediafax

Hipermarketul Cora ar urma să-şi înceteze activitatea în mall-ul Galleria Arad de la 1 iunie. Nu există un motiv oficial, doar un context nu tocmai norocos, în 13 repere, scrie Adevărul Financiar.

Potrivit unui comunicat transmis luni, de GTC România, proprietarul mall-ului Galleria Arad, Cora a notificat că ar urma să-şi mai desfăşoare activitatea în acest centru comercial doar până la sfârşitul acestei luni, potrivit sursei citate.
 
* Cora a anunţat la sfârşitul anului 2013 stoparea extinderii activităţi, după ce ajunseseră în şapte ani la 12 hipermarkeuri în România. Primul deschis a fost cel din Pantelimon, pe locul fostei fabrici Granitul.
 
* Decizia de stopare a extinderii la nivel naţional a venit cu puţin înainte de decesul lui Philippe Bouriez, fondatorul Cora, survenit pe 14 martie 2014.
 
* România se situează pe locul al doilea pe ţări după numărul de magazine, 12, doar în Franţa Cora având mai multe: 57 de unităţi.
 
Citiţi mai departe pe www.adevarulfinanciar.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările