Afacere cu decoraţiuni handmade. Cum poţi face bani din hobby-uri

Afacere cu decoraţiuni handmade. Cum poţi face bani din hobby-uri

Afacere cu decoraţiuni handmade. Obiectele realizate prin tehnica origami pot fi impresionante

Dacă ai mult timp la dispoziţie şi îţi place să meştereşti, atunci poţi face bani frumoşi din vânzarea obiectelor pe care le confecţionezi. „Adevărul“ îţi prezintă cum poţi demara o afacere cu decoraţiuni handmade.

Decoraţiunile artizanale pentru casă se pot vinde la preţuri frumuşele, dar acestea depinde de fiecare produs în parte, de complexitatea acestuia şi mai ales de originalitatea cu care a fost decorat.
 

Afacere cu decoraţiuni handmade. Ceramică

 
Astfel, pe handmadeart.ro se regăsesc mai multe obiecte expuse la vânzare, care vă pot orienta în privinţa preţurilor. Spre exemplu, o cană din ceramică cu decoraţiuni realizate manual se vinde cu 35 de lei bucata. De obicei, acestea sunt făcute cadou şi pot fi vândute în seturi, alături de alte obiecte decorative. Preţurile urcă atunci când obiectele sunt mai mari, ceea ce necesită mai mult efort sau timp mai mult de lucru. O bombonieră colorată ajunge la 42 de lei bucata, iar o farfurie cu îndrăgostiţi pictaţi costă chiar 52 de lei.
 

Afacere cu decoraţiuni handmade. Obiecte artizanale pentru casă şi birou

 
Decoraţiunile realizate prin tehnica quilling sunt un alt exemplu. Tehnica quilling este o metodă de a rula fâşii de hârtie colorată şi a obţine diverse forme decorative. Aceste decoraţii din hârtie sunt surprinzător de frumoase şi pot fi folosite pentru a crea felicitări pentru sărbatori sau zile onomastice, mărţisoare, pentru a decora cutii pentru cadouri, mese festive, tablouri şi altele.
Astfel de felicitări se vând cu 6 lei bucata, dar preţul ajunge şi la 25 de lei bucata pe site-urile de anunţuri. Prin tehnica quilling se pot realiza chiar şi bijuterii.
 
De asemenea, prin tehnica origami se pot crea decoraţiuni handmade şi pentru birou. În fine, lumânările decorative, în tot soiul de forme şi culori reprezintă şi ele o posibilitate. Un cuier din lemn pictat ajunge si la 75 de lei bucata.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările