„Vorbe, vorbe, vorbe”, de Ziua Mondială a Teatrului

„Vorbe, vorbe, vorbe”, de Ziua Mondială a Teatrului

Scenă din spectacolul "Vorbe, vorbe, vorbe", la Muzeul Municipiului Bucureşti, Palatul Şuţu

Organizată pentru prima dată la Viena, în 1961, Ziua Mondială a Teatrului a devenit, din 1962, un eveniment anual important în lumea artistică. Muzeul Municipiului Bucureşti, Palatul Şuţu (Bulevardul Ion C. Brătianu nr. 2) marchează această sărbătoare cu piesa „Vorbe, vorbe, vorbe”, spectacol care se va juca marţi, 31 martie, de la ora 19.00.

Trei tineri talentaţi - Luminiţa Bucur, Oleg Apostol şi Alexandru Sinca - urcă pe scenă în cinci piese scurte, toate sub acelaşi nume, „Vorbe, vorbe, vorbe”, interpretând texte româneşti contemporane. 
 
„Scriu comedie fiindcă îmi place să-i văd pe oameni râzând, fiindcă mă bucură lumina de pe chipul omului care zâmbeşte, aşa cum mă înspăimântă întunericul de pe chipul celui care nu poate sau nu ştie să zâmbească”, spunea autorul, Dumitru Solomon. 
 
Spectacolul, regizat de Delia Nartea, actriţă a Teatrului de Comedie, are premiera la Palatul Şuţu în ultima zi a lunii martie, iar preţul unui bilet este de 20 de lei.
   
 Actorii Luminiţa Bucur, Oleg Apostol şi Alexandru Sinca, în "Vorbe, vorbe, vorbe"
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: