Teatrul Excelsior se mută online de Ziua Mondială a Teatrului

Teatrul Excelsior se mută online de Ziua Mondială a Teatrului

#staiacasă este îndemnul Teatrului Excelsior

Teatrul Excelsior se mută în spaţiul online, ca răspuns la nevoia de continuitate a activităţii sale şi de reinventare, în contextul distanţării sociale care se impune în această perioadă delicată.

Ştiri pe aceeaşi temă

De astăzi, 27 martie 2020 (Ziua Mondială a Teatrului), Teatrul Excelsior devine Excelsior online şi propune publicului un program special care va cuprinde, printre altele, o serie de podcasturi inspirate din culisele vieţii de actor, emisiuni de ştiri şi recomandări pentru timpul liber, interviuri cu personalităţi din lumea culturală, vlogging cu şi pentru adolescenţi, lecturi din literatura universală pentru publicul tânăr şi foarte tânăr, precum şi multe alte activităţi (re)creative. Proiectul va fi dezvoltat pe parcurs, în mai multe direcţii, iar programul complet va fi comunicat ulterior.

În aceste circumstanţe care fac imposibil contactul direct al publicului cu arta teatrului, echipa Excelsior şi-a propus să transforme provocarea #staiacasă, pe care spectatorii şi artiştii sunt nevoiţi să o accepte, în oportunitatea de a genera un spaţiu al timpului de calitate petrecut alături de cei dragi şi, totodată, o platformă de comunicare virtuală dedicată întâlnirii dintre artiştii şi publicul Teatrului Excelsior.

Pornind de la convingerea că esenţa teatrului este experienţa împreună, Excelsior  vă invită să îl (re)descoperiţi, la voi acasă, într-un format virtual interactiv, conceput pe două paliere de adresabilitate: Excelsior kids şi Excelsior teen, reunite sub conceptul Excelsior online.

Se por urmări noutăţile despre noul său proiect pe paginile de Facebook şi Instagram, pe website-ul https://www.teatrul-excelsior.ro/ şi pe canalul de YouTube al instituţiei.

#staiacasă #excelsiorvinelatine

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: