Teatrul Ţăndărică începe o serie de spectacole pentru adulţi

Teatrul Ţăndărică începe o serie de spectacole pentru adulţi

Teatrul Ţăndărică va avea şi un spectacol de seară, rezervat adulţilor

Teatrul de Animaţie Ţăndărică din Bucureşti anunţă extinderea stagiunii pentru 2015, cu câte un spectacol de seară rezervat adulţilor în fiecare lună, primul din această serie fiind "Play Shakespeare", care va avea loc miercuri, de la ora 19.00.

Luna ianuarie aduce "Play Shakespeare" ca prim spectacol pentru adulţi la Ţăndărică. "Play Shakespeare" este o adaptare liberă după piesele lui William Shakespeare, pe baza unui scenariu şi în regia lui Cristian Pepino. Este vorba despre un spectacol nonverbal, o parabolă care reinterpretează într-o cheie modernă mitul lui Hamlet şi binecunoscuta istorie a lui Romeo şi a Julietei sale.

Pe parcursul celor 55 de minute ale spectacolului, presărate cu gaguri ce amintesc de filmul mut, spectatorii vor întâlni şi recunoaşte unele personaje celebre din viaţa cotidiană care "se joacă de-a râsu-plânsu", amintindu-le că Shakespeare este contemporanul lor, că personajele sale se pot recompune tot timpul, rămânând viabile, credibile.

"Căutăm mereu să ne extindem audienţa, să fim relevanţi pentru iubitorii de toate vârstele ai teatrului de animaţie. Judecând şi după popularitatea reprezentaţiilor de seară din cadrul recentului Festival Internaţional al Teatrului de Animaţie «Spectacole de colecţie», am decis că este important să venim în întâmpinarea spectatorilor adulţi, oferindu-le posibilitatea de a veni în contact cu o latură mai puţin cunoscută a teatrului Ţăndărică - cea prin care animaţia este chemată dincolo de punerea în scenă a poveştilor pentru copii să joace teme de importanţă contemporană, pentru toate vârstele", a declarat Călin Mocanu, director al Teatrului de Animaţie Ţăndărică.

Programul spectacolelor pentru adulţi va fi anunţat în fiecare lună pe site-ul teatrului,www.teatrultandarica.ro/program.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările