Spectacolul „Moartea unui comis voiajor“, suspendat din cauza unei răceli uşoare a Marianei Mihuţ

Spectacolul „Moartea unui comis voiajor“, suspendat din cauza unei răceli uşoare a Marianei Mihuţ

Actriţa Mariana Mihuţ, într-o scenă din spectacolul "Moartea unui comis voiajor" FotoTudor Predescu

Spectacolul "Moartea unui comis voiajor", programat în seara aceasta, de la ora 19.00, la Teatrul Bulandra din Bucureşti, a fost suspendat din cauza unei răceli uşoare a actriţei Mariana Mihuţ, după cum au declarat, pentru Mediafax, surse.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit unui anunţ postat pe site-ul Teatrului Bulandra, spectacolul "Moartea unui comis voiajor", în regia lui Felix Alexa, care-i are în distribuţie printre alţii pe Victor Rebengiuc, Mariana Mihuţ şi Dana Dogaru, a fost suspendat "din cauza îmbolnăvirii unui actor".

Contactaţi de Mediafax, reprezentanţii Teatrului Bulandra nu au precizat despre ce actor este vorba, iar Victor Rebengiuc, care joacă alături de soţia sa în acest spectacol, a spus doar că reprezentaţia a fost suspendată, fără a face alte comentarii.

Spectacolul era prevăzut să se desfăşoare în seara aceasta, de la ora 19.00, la Sala "Liviu Ciulei" a Teatrului Bulandra.

Surse au declarat, însă, pentru Mediafax, că spectacolul "Moartea unui comis voiajor" a fost suspendat din cauză că actriţa Mariana Mihuţ a răcit uşor şi este răguşită.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările