Spectacolul "Ménage à trois", regizat de Sorin Misirianţu, pus în scenă la Paris

Spectacolul

Actorul şi regizorul Sorin Misirianţu duce "Menage a trois" la Paris

"Ménage à trois", un spectacol după Neil Simon, în regia lui Sorin Misirianţu, va fi prezentat, pe 20 noiembrie, la Palais de Béhague din Paris, comedia avându-i în distribuţie pe actorii Ioan Isaiu şi Ionela Nedelea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Doi ziarişti flămânzi (actori - Sorin Misirianţu şi Ioan Isaiu) vor să vândă un ziar cu un nume care ar putea fi chiar cel al destinului lor financiar - Colaps. Unul dintre ei iese cu doamna în vârstă care le închiriază apartamentul, pentru a scuti banii de chirie. În apartamentul de vizavi se mută o tânără superbă (actriţa Ionela Nedelea). Din acest moment, lucrurile se complică. Piesa este o comedie irezistibilă, care aduce realul la limitele absurdului şi invers.

Ioan Isaiu este actor de teatru şi de film. A jucat în filme şi seriale precum "Feedback", "Secretul Mariei", "Rating", "Aniela" şi "Iubire şi onoare".

Ionela Nedelea poate fi văzută în spectacolele "La mine sau la tine", "Conu Leonida faţă cu reacţiunea", "Butoiul cu praf de puşcă", "Zorba Grecul" şi filmele "Europolis" şi "The Dot Man".

Sorin Misirianţu, care a jucat şi alături de Armand Assante, este regizorul multor spectacole care se joacă la Teatrul Naţional din Cluj-Napoca, precum "Cerere în căsătorie", de A.P. Cehov, "Trainspotting", de Harry Gibson, "Artă", de Yasmina Reza, "Dansul Morţii", de A. Strindberg.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările