Spectacolul "Carpathian Garden", de Radu Iacoban, a doua zi de Crăciun

Spectacolul

Tudor Aaron Istodor şi Radu Iacoban joacă în "Carpathian Garden" a doua zi de Crăciun

"Carpathian Garden", un spectacol de teatru prezentat de actorii Radu Iacoban, cel care a şi regizat show-ul, şi Tudor Aaron Istodor, va fi pus în scenă vineri seară, de la ora 19.00, la Godot Café-Teatru din Bucureşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

 "Carpathian Garden" reprezintă un meniu complet de specii urbane din realitatea imediată: de la preotul întreprinzător la actorul porno şi băiatul din parcare, de la copilul de bani gata şi prezentatorii de ştiri, până la politicieni şi moguli de presă. O oră şi douăzeci de minute de tipologii umane din realitatea românească actuală.

Cei doi actori, Radu Iacoban şi Tudor Aaron Istodor, joacă atât pe scenă, cât şi în sală, alături de spectatori, iar relaţionarea cu publicul este permanentă. Având în vedere că spectacolul se joacă în a doua seară de Crăciun, vor exista modificări în scenariu, "de sărbători".

Durata spectacolului este de o oră şi 20 de minute, iar preţul unui bilet este de 30 de lei.

Radu Iacoban a absolvit Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică "I. L. Caragiale" (UNATC) din Bucureşti în 2005, secţia arta actorului. Angajat la Teatrul Mic din Capitală, este o prezenţă constantă atât în teatrul de stat, cât şi în producţii underground.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările