Sanda Manu, Sorin Leoveanu şi Ofelia Popii, în juriul Galei HOP de anul acesta

Sanda Manu, Sorin Leoveanu şi Ofelia Popii, în juriul Galei HOP de anul acesta

Sanda Manu, în juriul Galei HOP de anul acesta                                    FOTO: Eduard Enea

În perioda 5-8 septembrie, la Costineşti va avea loc o nouă Gală HOP, în care 29 de tineri actori se vor întrece pentru mai multe premii, în faţa unui juriu anunţat astăzi de organizatori.

Anul acesta, dimineţile Galei HOP vor începe la o „Cafea... cu juriu” – o serie de întâlniri zilnice, ca-ntre colegi, dincolo de bariera concursului.
 
La finalul celor patru zile de competiţie, juriul format din Sanda Manu – regizor şi profesor universitar, Dorina Chiriac – actriţă, Andrei şi Andreea Grosu – regizori, Sorin Leoveanu – actor şi Ofelia Popii – actriţă, vor stabili ierarhiile.

La ediţia care începe în 5 septembrie se vor acorda următoarele premii: Premiul „Stefan Iordache” – Marele Premiu al Galei Tânărului Actor HOP, Premiul pentru cel mai bun actor, Premiul pentru cea mai bună actriţă, Premiul „Cornel Todea” – Premiul pentru cea mai bună trupă de actori, Premiul „Sică Alexandrescu” – Premiul special al juriului (începând cu a V-a ediţie)
 
În cadrul Galei Tânărului Actor – HOP se mai acordă şi următoarele premii: Premiul pentru prestanţă şi rostire scenică – acordat de actriţa Dorina Lazăr, Premiul Vox Maris – acordat câştigătorului Marelui Premiu,
Premiul „1/10 pentru Film la TIFF” – începând cu ediţia 17, regizorul şi producătorul de film Tudor Giurgiu acordă unuia dintre concurenţii Galei HOP şansa de a face parte din programul „10 pentru Film la TIFF”, Premiul Publicului – premiu decis în perioada 5 – 8 septembrie, de către publicul larg care urmăreşte live transmisia competiţiei şi care, cu un simplu click, îşi votează favoriţii.
 
Aflaţi mai multe despre participanţii din acest an la Gala Tânărului Actor vizitând site-ul oficial al evenimentului. Puteţi fi alături de ei şi pe contul oficial de Facebook al Galei (https://) si pe contul oficial de YouTube al UNITER (UNITER ROMANIA). Transmisia live va fi asigurată de RoEvents.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările