Protest faţă de prezenţa lui Adrian Năstase la Teatrul din Craiova: „Năstase, stai acasă!“

Protest faţă de prezenţa lui Adrian Năstase la Teatrul din Craiova: „Năstase, stai acasă!“

Craiovenii protestează faţă de prezenţa lui Adrian Năstase la Teatrul Naţional "Marin Sorescu" din Craiova FOTO: Facebook

Craiovenii sunt invitaţi la un protest inedit, anunţat pe Facebook, faţă de prezenţa lui Adrian Năstase la întâlnirile „SpectActor“, care se organizează la Teatrul Naţional „Marin Sorescu“ din Craiova. Evenimentul urmează să aibă loc duminică, pe 14 iunie.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Prezenţa lui Adrian Năstase ca invitat în cadrul întâlnirilor SpectActor, organizate de Teatrul Naţional din Craiova, promovează valori morale greşite şi este un afront la adresa bunului simţ. Este datoria noastră să protestăm", se arată în textul protestului, postat pe Facebook.

Organizatorii mai adaugă şi motivaţia protestului, precizând că fostul premier a fost condamnat la patru ani şi şase luni de închisoare cu executare pentru şantaj şi luare de mită în formă continuată. "Procurorii DNA au arătat că fostul premier român a primit foloase necuvenite în valoare de aproximativ 630.000 de euro. Năstase este reprezentarea perfectă a politicianului corupt, care se crede deasupra legii şi a cetăţeanului de rând", după cum se mai arată în textul protestului virtual.

Acesta urmează să se transforme într-unul real duminică, 14 iunie 2015, de la ora 10.00, în faţa Teatrului Naţional din Craiova, acolo unde localnicii sunt aşteptaţi să protesteze faţă de prezenţa lui Adrian Năstase la întâlnirile SpectActor. "Să ţinem corupţii afară din Teatrul Naţional din Craiova!", se mai arată în mesajul postat online.

Adrian Năstase urmează să participe la evenimentul intitulat "Viitorul lui Nicolae Titulescu", duminică, 14 iunie, de la ora 11.00, la Sala Ion D. Sârbu a Naţionalului craiovean. Moderatorul întâlnirii este scriitorul Nicolae Coande, care organizează seria de evenimente "SpectActor" din 2009. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările