„Pe mâine“, one-woman-show la Timişoara

„Pe mâine“, one-woman-show la Timişoara

Iuliana Crăescu

În preajma unei noi ediţii a FEST-FDR, Teatrul Naţional invită publicul la un eveniment care anunţă platforma dedicată dramaturgiei româneşti contemporane. Astfel, Teatrul Naţional din Timişoara prezintă vineri, 4 mai, de la ora 19, la Studio „Uţu Strugari” premiera spectacolului "Pe mâine" de Mihaela Iancu, un one woman show susţinut de actriţa Iuliana Crăescu.

Ştiri pe aceeaşi temă

O incursiune în complicata istorie personală a unei femei, Pe mâine este o poveste de viaţă, o analiză uneori  lucidă, uneori revanşardă, alteori duioasă, un cumul de emoţii remarcabil decriptate şi oferite publicului de actriţa Iuliana Crăescu, o poveste despre părinţi şi copii, despre greşeli şi iertare.

Scenografia aparţine Getei Medinski, iar video şi sound-designul video sunt semnate de Sebastian Hamburger.

Citeşte şi: „Involuţie – Evoluţie – Revoluţie“, la Timişoara, viitoare CCE 2021Biletele se pot achiziţiona de la Agenţiile Teatrului Naţional (Agenţia „
Mărăşeşti”, str. Mărăşeşti nr. 2 şi Agenţia „Sala 2”, Parcul Civic), zilnic între orele 11-19, sau online pe www.tntimisoara.com

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările