Patru ani de „laborator de noapte”, la Teatrul Bulandra VIDEO

Antoaneta Cojocaru - Patru ani de „laborator de noapte”, la Teatrul Bulandra 

Sâmbătă, 25 iunie, se împlinesc patru ani de la crearea teatrului-laborator de noapte de la Bulandra, un proiect de care se face „vinovată” actriţa Antoaneta Cojocaru, serbat printr-o reprezentaţie a spectacolului „Arlechino moare?”.

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul LIVE

Spectacolul aduce in prim-plan omul zilei de azi, prins in convenţii sociale sufocante, care îşi ascunde identitatea în spatele unor măşti, care aleargă după satisfacţii materiale şi care nu mai ştie cum să se gândească la el însuşi. Dar in egală măsură, spectacolul vorbeşte despre Arlechino, eroul anti-erou, cel mai bun dintre noi, ignorat de cele mai multe ori, cel care se va sfarşi luptând să restituie prietenilor săi propriile vieţi.

Piesa e de fapt chiar parabola despre o lume in care sufletele par să fie tratate drept cantităţi neglijabile, in vreme ce valorile materiale şi prestidigitaţia dimpreună cu măştile ocupă prim-planul valorilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: