Oana Pellea şi Ion Caramitru pe scena TNB, într-o "Noapte Americană la Bucureşti"

Oana Pellea şi Ion Caramitru pe scena TNB, într-o

Oana Pellea şi Ion Caramitru vor spune poezii americane

În această seară, de la ora 18:00, pe scena Sălii Pictură a Teatrului Naţional I.L. Caragiale din Bucureşti, poezia şi muzica americană îşi vor găsi loc într-un spectacol inedit, la care participă artişti români şi de peste ocean.

Ştiri pe aceeaşi temă

În premieră în România, Noapte Americană la Bucureşti, reuneşte artişti români şi americani de excepţie, într-un show original de muzică, poezie şi dans contemporan. Ion Caramitru şi Oana Pellea vor da viaţă poeziei americane contemporane, în timp ce Calvin McClinton, un experimentat cântăreţ de soul şi gospel, va interpreta atât piese din propriul repertoriu cât şi hituri din folclorul românesc. De exemplu, piese precum “Lume-Lume” şi “Morăriţa” vor fi interpretate în engleză, într-un autentic stil gospel. 
Actriţa Dana Rotaru, pe care publicul o ştie din “Fantoma de la Operă” pusă în scenă la Opera Naţională de celebrul regizor australian Stephen Barlow, va interpreta piese din musical-uri ce au făcut istorie pe Broadway. 
Coregrafa şi dansatoarea Nataşa Trifan va transpune în mişcare nebunia frumoasă a New York-ului, iar regizorul Cezar Ghioca vă propune o interpretare originală a unor piese celebre în istoria jazz-ului american.
Spectacolul va începe la ora 18:00. Biletele se găsesc la Casa de Bilete a Teatrului Naţional.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările