VIDEO Nae Lăzărescu a fost un crai: umoristul a avut cinci neveste, peste 150 de partenere, dar o singură iubire

VIDEO Nae Lăzărescu a fost un crai: umoristul a avut cinci neveste, peste 150 de partenere, dar o singură iubire

Actorul Nae Lăzărescu şi-a dorit cu orice preţ să lucreze la Teatrul „Constatin Tănase“

Nae Lăzărescu, care a murit joi-dimineaţă în urma unor complicaţii hepatice, declara într-un interviu că nu a ţinut numărul iubitelor - „or fi 150“. A fost căsătorit de cinci ori, însă a iubit-o cu adevărat pe ultima sa soţie, Marcela Avram, cu care era căsătorit de 27 de ani, pe când el avea 45 de ani şi ea 18.

Ştiri pe aceeaşi temă

Actorul spunea într-un interviu pentru Expresspress că toate soţiile sale „au fost femei de treabă“. „Am trecut prin patru divorţuri. Toţi nervii pe care i-am avut mi i-am vărsat atunci. Şi toate au fost divorţuri americane, adică îmi luam un schimb de haine şi plecam din casă. Când eram cu a doua nevastă, am coborât până la colţ să iau pâine şi m-am întors peste o lună şi jumătate… (râde). A îndurat şi ea, săraca, zece ani, cât să mai îndure... Ce să faci, asta e viaţa, n-a zis nimeni că suntem călugări! Credeţi că ele de bine au plecat?! Şi le-am iubit pe toate, dar na... am mai şi căzut în freză după câteva! Mi-am luat-o şi eu de câteva ori. Am intrat în viaţă complexat din pricina... trompei, şi când am văzut cum stau lucrurile, mi-am revenit. Omul trebuie să se simtă bine aşa cum e el şi cu ce i-a dat Dumnezeu“, a povestit Nae Lăzărescu. 
Nicio despărţire nu a fost cu scandal. Toate au fost amiabile, ca între oameni civilizaţi. Întotdeauna a fost vina mea. Cam lipseam de acasă. Plecam des cu gaşca, cu amicii, apărea lipsa de comunicare iar relaţia începea să scârţâie. În rest, pe celelalte femei care au fost trecătoare prin viaţa mea nu le-am numărat. Or fi 150. Cine mai ştie...
Cea de-a cincea soţie este o „moldoveacă frumoasă“, colegă de breaslă a lui. „Sunt însurat cu ea de 25 de ani. Nu o pot minti, orice ar fi, că se prinde imediat! Cel mai mult regret că nu am niciun copil, mi-ar fi plăcut şi mie să am pe cineva acum“, mărturisea actorul, într-un interviu pentru revista VIP, acordat în 2009. „Cu niciuna dintre femeile din viaţa mea nu am făcut copii. Acum aş vrea să fi avut. O simt ca pe o neîmplinire. La vârsta mea este exclus să mai adopt un copil. În plus, problemele financiare din lumea teatrului ar fi un impediment. De exemplu, am colegi cu 15 ani vechime care iau 600-700 de lei leafă. Cu ce să creşti un copil? Ăla micu nu ştie de nevoi. El lipeşte năsucul de geam şi cere şi ţi se rupe inima să nu-i poţi oferi ce-şi doreşte“, a mai spus actorul pentru Expresspress, în 2012
 
„Am avut doar 5 neveste. Toate cu cununie şi toate în prima etapă a vieţii mele. Nici vorbă de 15. Este o legendă. Şi ţin să precizez că toate au fost femei de treabă, dar nu au rezistat căsniciile pentru că, la vremea aia, eu eram mai răsculat. Nicio despărţire nu a fost cu scandal. Toate au fost amiabile, ca între oameni civilizaţi. Întotdeauna a fost vina mea. Cam lipseam de acasă. Plecam des cu gaşca, cu amicii, apărea lipsa de comunicare iar relaţia începea să scârţâie. În rest, pe celelalte femei care au fost trecătoare prin viaţa mea nu le-am numărat. Or fi 150. Cine mai ştie”, a mai mărturisit actorul.
 
   
 
Citeşte şi:
 

Sâmbătă, în ziua când va fi îngropat la Focşani, actorul Nae Lăzărescu trebuia să joace în spectacolul „Piei, drace!!!“, pe scena Teatrului de Revistă „Constantin Tănase“. Trupul neînsufleţit al actorului Nae Lăzărescu va fi depus vineri de la ora 14.00, la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase“. Artistul va fi înmormântat sâmbătă la Focşani.

VIDEO Cele mai amuzante scenete cu Nae Lăzărescu şi Vasile Muraru

Fie că a jucat în spectacolele Teatrului „Constantin Tănase“ sau în scenete de televiziune, Nae Lăzerescu a adus întotdeauna zâmbetul pe feţele spectatorilor. Vă prezentăm unele dintre cele mai îndrăgite şi amuzante momente artistice din cariera actorului. 

Nae Lăzărescu a vrut să lucreze la Teatrul „Constantin Tănase” cu orice preţ: „Portar, contabil, orice dar neapărat la acest teatru!”

Actorul Nae Lăzărescu, care a murit în această dimineaţă, la vârsta de 72 de ani, din cauza unor probleme hepatice, declara într-un interviu pentru Teatrul „Constantin Tănase“ că şi-a dorit să cu orice preţ să lucreze în această instituţie, căreia i-a dedicat 50 de ani din viaţă.

Nae Lăzărescu a murit la 72 de ani 

Actorul Nae Lăzărescu a murit, joi dimineaţă, la vârsta de 72 de ani, din cauza unor grave probleme hepatice. Artistul era cunoscut, în special, pentru scenetele de comedie pe care le-a realizat de-a lungul timpului alături de partenerul său de scenă, Vasile Muraru.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: