Marţi e „Noaptea Teatrului Erotic”, În Culise

Marţi e „Noaptea Teatrului Erotic”, În Culise

Scenă din spectacolul "Scrisori către Rita", la Teatrul În Culise

Noaptea Teatrului Erotic va avea loc marţi, de la ora 20.00, la Teatrul În Culise din Bucureşti, unde publicul va putea asculta muzică jazz live şi va putea urmări şi trei spectacole de teatru erotic.

"Scrisori către Rita: The Show" este o comedie erotică ce prezintă viaţa unui bărbat care-şi găseşte refugiul în sexul cu foarte multe femei. Toate gândurile necurate ale acestui bărbat antierou sunt ascultate de femeile din viaţa lui care sunt întruchipate prin prezenţa sexy a Ritei, o nimfă contemporană nud, pictată, care ţine publicul cu sufletul la gură pe tot parcursul reprezentaţiei. Un text de Ştefan Caraman, în regia lui Cristian Bajora, cu Ştefan Nistor şi Andreea Stafie.

De asemenea, "Dirty Sex" prezintă povestea unei Sheherezade nimfomane şi a soţului ei impotent. O poveste erotică din prezent, care vorbeşte despre desacralizarea sexului. Din distribuţia spectacolului fac parte actorii Alina Neagu şi Vali Bolat, textul şi regia fiind semnate de Valentin Branişte.

La Noaptea Teatrului Erotic va fi prezentată şi "Poveste unei Videochatiste", care dezvăluie călătoria iniţiatică a unei femei care vinde sex pentru a reuşi să supravieţuiască. Un show care arată viziunea de culise despre o lume a prejudecăţilor, cu Alina Neagu. Regia spectacolului este semnată de Valentin Branişte.

Intrarea la eveniment costă 60 lei, iar rezervarea este obligatorie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: