"Lecţia" lui Mălăele ajunge în Croaţia

Horaţiu Mălăele, regizor şi interpret în "Lecţia", de Eugene Ionesco, pe scena TNB

Spectacolul Teatrului Naţional din Bucureşti cu "Lecţia" de Eugène Ionesco, cu Horaţiu Mălăele, regizor şi interpret alături de actriţele Aylin Cadîr şi Victoria Dicu, va fi prezentat vineri 8 mai, în Croaţia, în cadrul Small Scene Theater Festival din Rijeka.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prestigiosul festival de teatru de cameră, aflat în acest an la cea de-a 22-a ediţie, se desfăşoară în perioada 2-9 mai 2015 pe scena Casei de Cultură din Rijeka.
 
Potrivit organizatorilor, ediţia din acest an invită publicul să redescopere teatrul sub genericul ”Teatrul şi timpurile moderne: între splendoare şi disperare”, motto inspirat de ideea că astăzi, întreaga noastră existenţă, spiritualitatea şi supravieţuirea evenimentelor culturale, ca şi acest festival, sunt adesea puse sub semnul întrebării.
 
Festivalul Internaţional Small Scene Theater Festival a fost fondat la Rijeka, în 1994, ca festival naţional al Croaţiei. Din 1999, când selecţioner al festivalului a devenit criticul de teatru şi dramaturgul Dalibor Foretic, festivalul şi-a propus să adune cele mai progresiste producţii de teatru de cameră, cele mai multe dintre ele fiind produse de companii sau grupuri teatrale independente, devenind un eveniment internaţional.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările