Incendiu în Clubul Colectiv din Bucureşti: Organizatorii FNT amână spectacolele programate în ultimele zile ale Festivalului

Incendiu în Clubul Colectiv din Bucureşti: Organizatorii FNT amână spectacolele programate în ultimele zile ale Festivalului

Organizatorii FNT sunt solidari cu victimele accidentului şi familiile acestora

Organizatorii Festivalului Naţional de Teatru (FNT) au anunţat amânarea a patru spectacole programate în acest weekend, în semn de solidaritate faţă de victimele incendiului care a avut loc, vineri seară, în clubul Colectiv din Bucureşti şi în urma căruia şi-au pierdut viaţa 27 de persoane şi alte 184 au fost rănite.

Ştiri pe aceeaşi temă

Având în vedere tragedia produsă în data de 30 octombrie în Bucureşti, precum şi instituirea de către Guvernul României a doliului naţional în întreaga ţară în perioada 31 octombrie – 2 noiembrie 2015, organizatorii Festivalului Naţional de Teatru, solidari cu victimele accidentului şi familiile acestora, au decis amânarea a patru spectacole programate în ultimele zile de Festival. Potrivit unui comunicat al organizatorilor, întreaga echipă îşi exprimă profunda compasiune faţă de familiile îndoliate şi prietenii celor dispăruţi, precum şi faţă de cei care acum se află într-o mare suferinţă şi se luptă pentru viaţă. Dintre evenimentele programate în aceste ultime două zile, organizatorii FNT au hotărât să amâne doar comediile, restul programului rămânând neschimbat.
 
Spectacolele FNT care au fost amânate
 
„Cerere în căsătorie“, în regia lui Felix Alexa – o producţie a Teatrului „Fani Tardini“ din Galaţi, programat la Teatrul Odeon, Sala Majestic, în zilele de 31 octombrie, ora 21.00 şi 1 noiembrie, ora 18.00. Spectacolul va fi reprogramat în reprezentaţie unică marţi, 3 noiembrie 2015 de la orele 20.00.
 
„The History Boys. Poveşti cu parfum de liceu“, în regia lui Vlad Cristache – o producţie a Teatrului Excelsior, programat la sediul acestui teatru, pe 31 octombrie, de la ora 18.00. Spectacolul va fi reprogramat în data de 13 decembrie 2015, la ora 18.00.
 
„Steaua fără nume“, în regia lui Victor Ioan Frunză – o producţie a Centrului Cultural European pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu“, programat la sediul acestui centru, în zilele de 31 octombrie, ora 19.00 şi 1 noiembrie, ora 19.00. Spectacolul va fi reprogramat în datele de 9, respectiv 16 noiembrie 2015, de la ora 19.00.
 
„Coada“, în regia Iarinei Demian – o producţie a Teatrului Bulandra, programat la sediul acestui teatru, la Sala Studio Space, în zilele de 31 octombrie, ora 18.00 şi 1 noiembrie, ora 18.00. Datele de reprogramare a acestui spectacol vor fi anunţate ulterior.
 
Spectatorii care nu pot sau nu vor să beneficieze de biletele deja achiziţionate şi de reprogramarea acestor reprezentaţii, vor putea să-şi recupereze contravaloarea acestora în zilele următoare.  Cei care au cumpărat bilete de la teatre, îşi pot primi banii înapoi de la casele de bilete ale teatrelor respective. Iar cei care au cumpărat bilete online de pe platforma www.mystage.ro sunt rugaţi să trimită un email cu solicitarea returnării banilor şi cu dovada de plată, pentru a putea fi identificaţi în sistem şi a-şi recupera investiţia.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările