Spectacolul de teatru „Hedda Gabler“, înregistrat în studiourile TVR, va fi proiectat în avanpremieră la Teatrul Metropolis

Spectacolul de teatru „Hedda Gabler“, înregistrat în studiourile TVR, va fi proiectat în avanpremieră la Teatrul Metropolis

Adrian Titieni şi Rodica Popescu Bitănescu, în spectacolul „Hedda Gabler“ FOTO TVR

Spectacolul „Hedda Gabler“, în regia lui Dominic Dembinski, a fost înregistrat în studiourile TVR şi este difuzat în avanpremieră miercuri, 30 octombrie, de la 18.00, la Teatrul Metropolis.

Ştiri pe aceeaşi temă

La proiecţie vor fi prezenţi protagoniştii spectacolului: Ilinca Goia, Adrian Titieni, Rodica Popescu Bitănescu, Ruxandra Sireteanu, Ana Ioana Macaria, Demeter Andras Istvan, Valentin Popescu, precum şi regizorul Dominic Dembinski şi echipa de creaţie, membri ai corpului diplomatic şi ai managementului TVR.

Piesa „Hedda Gabler“, al lui Henrik Ibsen, are în centru un personaj simbolic, care aduce în prim-plan un model de tragică emancipare feminină, marcând împlinirea unui veac de când femeile norvegiene au primit dreptul de a vota. 

Televiziunea Română, prin Casa de Producţie TVR, a reluat recent producţia de premiere teatrale, care vor fi difuzate pe TVR 2.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: