Gigi Căciuleanu, la final de turneu „L'Om DAdA“, cu o reprezentaţie într-unul dintre cele mai importante centre ale dansului european

Gigi Căciuleanu, la final de turneu „L'Om DAdA“, cu o reprezentaţie într-unul dintre cele mai importante centre ale dansului european

Lari Giorgescu şi Gigi Căciuleanu vor evolua în faţa publicului londonez                  FOTO: Florin Ghioca

Spectacolul "L'Om DAdA", al coregrafului Gigi Căciuleanu, care va avea în această seară o nouă reprezentaţie europeană, la Londra, se află la capătul unui mini-turneu european, care a mai cuprins oraşele Bruxelles şi Paris.

Ştiri pe aceeaşi temă

Spectacolul din această seară se joacă deja cu casa închisă, biletele fiind deja epuizate. Alături de Lari Giorgescu, Gigi Căciuleanu propune o interpretare a textelor lui Tristan Tzara prin intermediul mişcării, a dansului şi a textului interpretat în română şi în franceză. Spectacolul va avea loc în această seară, de la ora 19:45 (ora locală) la Lilian Bayils Studio / Sadler's Wells, 181 Rosebery Avenue, din Londra.

Odată cu acest nou spectacol al său, pus iniţial în scenă la Sala Studio a TNB, artistul Gigi Căciuleanu, nume care a făcut înconjurul lumii, aduce în scenă nu doar talentul său de regizor-coregraf, ci şi pe cel de interpret, într-un spectacol în care îl are alături pe actorul Lari Giorgescu, aflat la a patra colaborare cu acesta.

În deschiderea spectacolului, cei prezenţi vor putea admira expoziţia de fotografie "The Making of: L'Om DAdA", vernisată de Florin Ghioca, fotograful Teatrului Naţional din Bucureşti, într-unul dintre cele mai importante centre ale dansului european.

Spectacolul "L'Om DAda" este produs de Teatrul Naţional Bucureşti, Centrul de Cercetare şi Creaţie Teatrală "Ion Sava", "Gigi Caciuleanu Romania Dance Company" şi Fundaţia Art Production, iar la Londra este organizat de Institutul Cultural Român şi susţinut de Aqua Carpatica. Biletele pentru spectacolul din 26 septembrie se găsesc pe site-ul Sadler's Wells.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: