Festivalul de teatru Undercloud îşi deschide porţile la Muzeul Ţăranului

Festivalul de teatru Undercloud îşi deschide porţile la Muzeul Ţăranului

Imagine din spectacolul "Dragonul de aur", care se va juca în această seară, de la ora 19.00. FOTO Facebook

Spectacolele de teatru independent vor începe în această seară la Clubul Ţăranului Român. Reprezentaţiile se vor pune în scenă la orele 19.00, respectiv 21.00. Piesa „Dragonul de aur”, care va deschide festivalul, este o producţie a absolvenţilor U.N.A.T.C. şi a câştigat Premiul Juriului în Gala Absolvenţilor 2012.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Ne propunem ca Undercloud să fie mai mult decât un festival, să devină o mişcare. Am selectat exact ce am considerat că e viu şi necesar publicului de astăzi. Toate spectacolele sunt bune, însă din ele trebuie să alegem câteva pe care ulterior să le ajutăm prin distincţia oferită. Vrem ca Undercloud să fie un furnizor al calităţii, cu premii date pe bune, nu pe găşti şi prietenii”, a declarat directorul festivalului, Chris Simion, pentru „National Post”. 
 
Festivalul de Teatru Independent de Orice se desfăşoară în perioada 3-13 septembrie 2012 şi cuprinde 21 de reprezentaţii. Anul acesta, preşedintele onorific al festivalului este regizorul Andrei Şerban. 
 
"National Post" vă prezintă datele şi orele spectacolelor din această seară şi din următoarele două zile. Costul unui bilet este de 30 de lei şi pot fi obţinute de la M.Ţ.R. sau online, de pe site-urile  www.bilete.ro şi www.vreaubilet.ro. 
 
Independenţa înseamnă libertatea de a improviza, dar şi rigoarea şi disciplina fără de care se cade în banal şi medocru. Se spune că atunci când cauţi cu adevărat, găseşti. Dragi colegi în ale căutării, vă urez să descoperiţi multe, printre care poate chiar o perlă sau două. Drum bun!

Andrei Şerban, preşedinte onorific al festivalului Undercloud
 
PROGRAM
 
3 septembrie
ora 19.00, spectacolul "Dragonul de aur”
ora 21.00, spectacolul „Mă mut la mama”
 
4 septembrie
ora 19.00, spectacolul „Refuz să cresc. Dacă puteţi să faceţi o mică donaţie”
ora 21.00, spectacolul „Aplauze pentru Lena”
 
5 septembrie
ora 19.00, spectacolul „Magicway”
ora 21.00, spectacolul „XXL”
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: