Fară somn în Noaptea Albă a Teatrului Independent

Fară somn în Noaptea Albă a Teatrului Independent

Teatrul Godot este un punct de neratat în Noaptea Albă a Teatrului Independent

Noaptea Albă a Teatrului Independent propune publicului, pe 8 octombrie, în şapte spaţii bucureştene, spectacole, expoziţii de fotografie, ateliere de mişcare, dialoguri cu artişti.

Ştiri pe aceeaşi temă

La ediţia a doua eveniemntului, la Godot Cafe Teatru, strada Blănari 14, au fost programate spectacole până la ora 4.00. Seara va începe la ora 18.00 cu spectacolul ”Şi veni bărbatul la femeie”, spectacol produs de Teatrul de Artă şi Teatrul Fără Frontiere, cu Mihaela Sîrbu şi Lucian Pavel, în regia lui Bogdan Budeş. 
 
”Pam Pam” se va juca de la ora 21.00, iar în distribuţie este George Constantinescu. ”Ziua nerecunoştinţei”, în regia lui Alexandru Ştefănescu, a fost programat la ora 23.00. 

După miezul nopţii, la Godot Cafe Teatru, în program este ”Mălăieş în călcâieş”, în regia lui Daniel Chirilă. În distribuţie: Loredana Cosoveanu, Alina Mîndru, Claudia Chiraş, Ovidiu Cosoveanu, Dumitru Georgescu, Tiberiu Enache, Daniel Chirilă. 
”Fals jurnal de jogging”, produs de Nicoleta Lefter şi Silvia Călin, se va juca de la ora 2.30. Conceptul aparţine Silviei Călin. ”Stagiunea nocturnă” se încheie la Godot cu ”Romantic fools”, în regia lui Toma Dănilă. 
 
La Teatrul de Artă din strada Sfântul Ştefan 21 pot fi văzute spectacolele ”Omul care mânca lumea”, în regia lui Alexandru Mâzgăreanu, de la ora 20.00 şi ”Fata din curcubeu”, de Lia Bugnar, de la ora 22.30. 
 
La Unteatru, din strada Sfinţii Apostoli 44, a fost programat spectacolul ”Ce zile frumoase”, de la ora 23.00. 
 
Teatrul Luni Green Hours, din Calea Victoriei 120, va prezenta ”Once Upon”, de la ora 19.00, şi ”Frilensăr Face to Face”, de la ora 20.30. 
 
În spaţiul de pe Calea Griviţei, la numărul 53 (The 53), de la ora 18.00 până la 6.00, poate fi văzută expoziţia de fotografie semnată de Ştefan Răcilă. Marian Râlea intră în dialog de la ora 20.00, iar de la ora 23.00 va avea loc spectacolul lectură ”Copilul lui Noe”. Regia aparţine lui Chris Simion-Mercurian, iar în distribuţie sunt Marian Râlea, Cristi Iacob, Gabriela Iacob, George Ivaşcu, Dorina Chiriac. 
 
Asociaţia Naţională pentru Arte Vizuale Contemporane - ANAV - pe strada Leonida, a pregătit o expoziţie de fotografie argentică, ”Allkimik”, de la ora 18.00 la 6.00. 
 
La Linotip - Centrul Independent Coregrafic din strada Ion Brezoianu nr. 23-25, au loc mai multe ateliere de mişcare, de la orele 18.00, 20.00 şi 22.00. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările