Diana Dumitrescu: „«Hârca se întoarce» de la Teatrul Elisabeta este o comedie pentru oameni mari”

Diana Dumitrescu şi Dana Rotaru au fost cu ”Baba Hârca” la Adevărul Live 

Comedia muzicală „Hârca se întoarce“, inspirată după „Baba Hârca” a lui Matei Millo (1851), va avea premiera pe 29 aprilie, la Teatrul Elisabeta din Bucureşti. Diana Dumitrescu şi Dana Rotaru, două dintre protagonistele acestui spectacol, au venit în studioul Adevărul Live cu amănunte din culise, într-o discuţie despre teatrul independent.

Ştiri pe aceeaşi temă

Hârca se întoarce” este o comedie muzicală în care Hârca (Dana Rotaru), personajul principal al piesei, este o femeie abilă, avidă de putere şi bani, manipulatoare a slăbiciunilor celorlalţi. O incitantă ocazie se naşte atuni când Hârca află că, atât seducătorul tânăr Vlad (Alexandru Suciu), cât şi bătrânul şi bogatul domn Bâzu (Bogdan Talaşman) visează la tânăra ingenuă Viorica (Diana Dumitrescu). În dorinţa de a o cuceri pe Viorica, ambii cer ajutorul Hârcăi. Pasiunea lor nu trece neexploatată, Hârca încercând să manipuleze lucrurile în favoarea celui care plăteşte mai bine. După un şir de peripeţii şi situaţii comice, adevărul e gata să iasă la lumină. 

Dana Rotaru este actriţă de teatru şi film, lector universitar doctor la UNATC. Are peste zece ani de experienţă scenică - a colaborat cu Teatrul Odeon, Teatrul Act, ArCub, Teatrul Nottara. În cariera sa, a jucat în peste zece musical-uri, iar în prezent poate fi văzută în spectacolul „Fantoma de la Operă“, pus în scenă la Bucureşti de regizorul australian Stephen Barlow.

Diana Dumitrescu este cunoscută publicului datorită numeroaselor sale roluri din seriale TV de succes („Minte-mă frumos“, „Regina“, „Aniela“, Iubire şi Onoare“, „Pariu cu viaţa”, „Îngeri pierduţi“). De această dată, Diana va apărea într-o ipostază inedită, un rol în care cântă, joacă şi dansează.

Spectacolul nu are nimic malefic, a spus Dana Rotaru.

Hârca se întoarce, de la Teatrul Elisabeta, este o comedie pentru oameni mari, a spus Diana Dumitrescu.

 
Dacă v-a plăcut acest articol, alăturaţi-vă, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările