Despre traficul de organe şi teatrul tânăr, cu generaţia 9G la TNB - „Organic”

Despre traficul de organe şi teatrul tânăr, cu generaţia 9G la TNB - "Organic" 

Programul 9G la TNB aduce în atenţia publicului un subiect controversat şi fascinant totodată, acela al traficului de organe. Actorii Silva Helena Schmidt, Andrei Stehan şi Lucian Rus vin în studioul Adevărul Live de la ora 14:00, cu poveşti din lumea acestui spectacol inedit.

Ştiri pe aceeaşi temă

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul LIVE

 
Spectacolul aduce în faţa publicului un subiect acut, desprins din ştirile zilnice – traficul de organe –, şi spune o poveste ruptă din realitate… dar o îmbracă într-o comedie neagră de bună calitate. Visul american şi viaţa emigranţilor în cameleonica lume ideală capătă accente dramatice, dar şi comice… Imaginaţi-vă cum ar arăta familia Bundy din celebrul serial cu acelaşi nume, dacă ar trăi din comerţul cu organe umane, şi nu de pe urma vânzării de pantofi.
 
Organic este un spectacol actual, cu accente grave, cu umor şi ironie, plin de surprize muzicale, teatrale, coregrafice, vizuale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: