Dana Rogoz aduce „magie într-un pahar cu apă” la Adevărul Live

Dana Rogoz aduce „magie într-un pahar cu apă” 

După mai mulţi ani, în care drumurile lor artistice s-au despărţit, Dana Rogoz şi Marian Râlea s-au reîntâlnit pe scenă, dar nu sub formă de Abramburica şi Magicianul, ci într-un musical pentru copii nou-nouţ, care are premiera la Teatrul de pe Lipscani: „Magie într-un pahar cu apă”.

Ştiri pe aceeaşi temă


 
Lumea magică a spectacolului în care Dana Rogoz joacă, o are în prim plan pe Oti, o fetiţă năzdrăvană care ştie una şi bună: ei îi plac dulciurile! Şi cum legumele nu au nici zahăr, nici topping de caramel, le-a şi trecut pe lista neagră! Ştie şi cine e în capul listei: verdele broccoli. Când îi serveşte mama la masă leguma verzuie şi nesuferită, Oti face orice să scape! Ajutată de un pahar cu puteri speciale, fuge împreună cu Motanul Şah în alte lumi magice. În final, cu ajutorul mamei, Oti se întoarce în cea mai frumoasă dintre lumi: cea de acasă.
 
O oră şi un sfert de teatru muzical de excepţie îi învaţă pe copii o mulţime de lucruri, fără să îi facă să se simtă că la şcoală. 
În cadrul piesei sunt 14 cântece originale, compuse de Dan Pârvu, cel care a luat în 2010 un Premiu Emmy pentru filmul „Viaţa lui Ion B”. Muzica plină de energie este orchestrată de Viorel Sîrbu. Coregrafia este semnată de Rasmina Calbajos, membru de bază al trupei lui Gigi Căciuleanu.
 
Spectacolul regizat de Ivona Boitan şi pus în scenă la Teatrul de pe  Lipscani îi are în distribuţie pe Magda Catone, Lucian Ifrim/Marian Râlea, Alina Chinie, Vlad Logigan şi Dana Rogoz. 
 
Aceasta din urmă este invitată în studioul Adevărul Live, de la ora 15.00, unde va dezvălui lumea magică dintr-un... pahar cu apă. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: