„Cinci ore cu Mario“, spectacol live, astă-seară, la Unteatru

„Cinci ore cu Mario“, spectacol live, astă-seară, la Unteatru

Actriţa Florina Gleznea, în spectacolul „Cinci ore cu Mario“ de la Unteatru

Spectacolul "Cinci ore cu Mario", regizat de Mariana Cămărăşan,  va fi transmis online la Unteatru, astăzi, de la 19.30. Spectacolele programate în luna martie vor putea fi urmărite #live, printr-o transmisiune privată.

Ştiri pe aceeaşi temă

“Râzi, râzi, plângi, râzi, plângi. Râzi, râzi, râzi, un spectacol dedicat marilor iubiri”, aşa arată prezentarea spectacolului "Cinci ore cu Mario", în care joacă actriţa Florina Gleznea şi care se va transmite, live, marţi, de la 19.30, la Unteatru.

Spectacolul „Cinci ore cu Mario“, după Miguel Delibes, este pus în scenă de regizoarea Mariana Cămărăşan. “Buni şi răi. Cei buni la dreapta, cei răi la stânga. Asta ne-au învăţat, nu? Iar noi, în loc să ne dăm osteneala să privim în forul nostru interior, preferăm să acceptăm şi gata. Toţi suntem buni şi răi, şi asta în acelaşi timp. Mai bine s-o recunoaştem făţiş decât să ne petrecem viaţa inventându-ne argumente. Şi nu e oare semnficativ faptul că însuşi conceptul de dreptate coincide, de fiecare dată, în mod ciudat, cu interesele noastre?”.

Activitatea Unteatru nu se suspendă în această perioadă, dar accesul publicului în sala de spectacole va fi restricţionat. Spectacolele programate în luna martie vor putea fi urmărite #live, printr-o transmisiune privată. Pentru a urmări spectacolul, trebuie cumpărate bilete. Spectatorii virtuali să aibă o conexiune bună la internet. 

INFO

„Cinci ore cu Mario“
de Miguel Delibes

Regia: Mariana Cămărăşan
Distribuţia: Florina Gleznea

director de proiect Ioana Moldovan

PROGRAM VIITOR LIVE UNTEATRU

Miercuri, 25 martie, ora 19.00: Eine Kleine Nachtmusik – Live de la unteatru

 
Joi, 26 martie, ora 20.00 Bad Talks – Live de la unteatru
 
 
Vineri, 27 martie, ora 20.00 Naum – Live de la unteatru
 

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: