Ceremonia premiilor Molière amânată pentru începutul verii din cauza pandemiei

Ceremonia premiilor Molière amânată pentru începutul verii din cauza pandemiei

Sursa news.ro

Ediţia a 32-a a premiilor Molière, anunţată iniţial pentru 11 mai, a fost amânată pentru mijlocul lunii iunie sau începutul lunii iulie, potrivit producătorului de spectacole Jean-Marc Dumontet, proprietarul mai multor teatre pariziene.

Ştiri pe aceeaşi temă

Evenimentul la care sunt recompensate cele mai bune creaţii teatrale nu va mai avea loc aşa cum era prevăzut. 

Premiul Molière recunoaşte realizările în teatrul francez. Recompensele sunt prezentate şi decise de Asociaţia professionnelle et artistique du thétre şi susţinute de Ministerul Culturii. 

Bruno Solo, gazda ceremoniei, a explicat miercuri la France Inter că o nouă dată va fi anunţată după o întâlnire cu France Télévisions. Organizatorii s-a întâlnit joi şi au ajuns la un acord pentru amânarea ceremoniei la începutul verii. 

Noua dată va depinde de când vor fi ridicate măsurile de izolare. 

În aceste condiţii, este dificil de imaginat când va avea loc Festivalul de teatru de la Avignon, care se desfăşoară pe durata a trei săptămâni, chiar dacă directorul Olivier Py se arăta optimist săptămâna trecută.  

Situaţia Festivalului de film de la Cannes este de asemenea incertă, deocamdată organizatorii alegând o amânare.  

Multe festivaluri sunt afectate de noua situaţie, pandemia de coronavirus. De altfel, ediţia de anul acesta a Edinburgh Fringe Festival, unul dintre cele mai importante evenimente culturale din Marea Britanie, a fost anulată.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: