Armine Vosganian şi Liviu Popa, actori ai trupei de teatru „Rampa“, despre spectacolul „Expoziţia”

Armine Vosganian şi Liviu Popa, despre teatrul independent

Actorii Armine Vosganian şi Liviu Popa au vorbit la Adevărul Live despre spectacolul trupei de teatru „Rampa”, „Expoziţia”, după un text de Istvan Orkeny („Expoziţia de trandafiri). Spectacolul va avea loc vineri, de la ora 19.00, la Arcub Gabroveni.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul Live

 

O comedie neagră despre dorinţa  de a trăi veşnic, măcar pe pelicula de film, dacă nu altfel. Un regizor debutant face un documentar despre cum murim pentru că, în opinia sa, ne este teamă de moarte pentru că nu vorbim despre ea.

Actorii Armine Vosganian şi Liviu Popa au povestit despre spectacolul „Expoziţia”, despre cum au fost pregătirile pentru acesta şi despre ce reprezintă personajele lor. 

Rampa este o companie de teatru independentă fondată de şase tineri artişti, în 2013. În opinia acestora, „teatrul este un atelier de articulare a întrebării, curajul de a nu avea răspunsuri şi de a nu pretinde că ai, disciplina de a şlefui întrebarea prioritară şi adecvată şi intuiţia că întotdeauna va rămâne ceva neîntrebat sau încă dezarticulat”.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările