Actriţa Oltiţa Chirilă a murit la vârsta de 51 de ani VIDEO

Actriţa Oltiţa Chirilă a murit la vârsta de 51 de ani VIDEO

Oltiţa Chirilă şi Jean Constantin                                                                           FOTO: captură Youtube/TVR

Oltiţa Chirilă, actriţă de teatru de revistă, a murit la vârsta de 51 de ani. Actriţa părăsise România şi se stabilise în SUA, în urmă cu cinci ani, la trei ani după moartea actorului Jean Constantin, alături de care a jucat două decenii, scrie Libertatea. Starea de sănătate a actriţei s-a înrăutăţit la prima revenire în ţară.

Ştiri pe aceeaşi temă

Două lucruri o mai legau pe actriţa Oltiţa Chirilă de ţara sa, o proprietate în Constanţa-pentru vânzarea căreia revenise în ţară- şi băiatul său. Zborul cu avionul ar fi agravat afecţiunile de care actriţa suferea.  Conform Libertatea, aceasta ar fi suferit de o boală pe care a reuşit s-o înfrângă, cu ajutorul sistemului medical american. 

Motivul plecării din ţară ar fi ţinut, scrie aceeaşi sursă, de „greaua apăsare a morţii lui Jean Constantin (eveniment petrecut în urmă cu opt ani)”. 

Ajunsă în SUA, Oltiţa Chirilă se angajase la un hotel din Las Vegas, păstrând însă legătura cu comunitatea artistică românească prin participarea la spectacolele din comunitatea românească.  

„Nu s-a simţit niciodată singură în noua sa casă, pentru că i-a avut alături alţi artişti rezidenţi români în <<oraşul distracţiei>>, bunul său prieten Gheorghe Gheorghiu, dar şi Denis Mihai Constantin şi Cătălin Bota, care formau proiectul etno <<Autentic>> şi care, de asemenea, au schimbat popularitatea dobândită în România cu munca la cazinourile din Vegas”, mai scrie publicaţia. 

Artista era cunoscută publicului larg mai ales din scenetele pe care le juca alături de Jean Constantin, una dintre cele mai populare fiind „Maimuţa”. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: