Actriţa Nuami Dinescu, la Adevărul Live: "Eu sunt 80% emoţie"

Actriţa Nuami Dinescu, la Adevărul Live  

Actriţa Nuami Dinescu a revenit pe micile ecrane, în emisiunea "Se zice că...", la TVR. Fără să părăsească lumea artistică, unde doreşte în continuare să activeze, actriţa cunoscută sub numele "Tanţa" a avut debutul literar cu o carte biografică,

Chiar dacă publicul o cunoaşte îndeosebi în urma apariţiilor televizate, la emisiunea "Teo", unde interpreta personajul Tanţa, actriţa Nuami Dinescu a cunoscut celebritatea încă dinainte de lumea televiziunii. 

Nuami Dinescu a absolvit Facultatea de Teatru a Universităţii Hyperion. A jucat întâi ca actor amator, apoi ca profesionist, pe scenele teatrelor din Craiova, Braşov, Reşiţa şi Ploieşti. A fost Ortansa din „Proştii sub clar de lună“ de Theodor Mazilu, Katarina din „Îmblânzirea scorpiei“ de William Shakespeare, Veta din „O noapte furtunoasă” a lui I.L. Caragiale, dar şi protagonista unor alte numeroase spectacole de teatru.

După încheierea colaborării cu emisiunea prezentată de Teo Trandafir, Nuami şi-a dorit să se distanţeze de personajul care a făcut-o celebră şi a scris cartea "Eu nu sunt Tanţa", care a fost foarte bine primită de public.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările