Actorul Mihai Bisericanu, între teatru, muzică, film, profesorat, desene animate şi Eminescu, la Adevărul Live VIDEO

Actorul Mihai Bisericanu, între teatru, muzică, film, profesorat, desene animate şi Eminescu 

Mihai Bisericanu este unul dintre acei actori care îşi fac treaba discret şi cu profesionalism. Se împarte între facultate, acolo unde predă din 2006, teatru, film, unde a fost distribuit în peste 30 de pelicule, dar şi dublaj de voci în desene animate celebre.

Ştiri pe aceeaşi temă

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul Live

 
S-a născut pe 5 februarie 1962. A studiat pianul la Liceul de Muzică "Dinu Lipatti", apoi şi-a luat  diploma ca electromecanic la secţia de electrotehnică a Liceului "Gh. Şincai" în 1981. A intrat la Facultatea de Artă Teatrală şi Cinematografică (ATF), de unde a absolvit în 1990 - ca actor la clasa Mihai Mălaimare. A cântat în Corul Academic al Radiodifuziunii Române (1981-1988).
 
Începând cu 1990 a devenit actor al Teatrului de Comedie. A fost director muzical la Radio Total, chiar la deschiderea acestuia (1993).
 
Din 1995 s-a mutat la Teatrul Bulandra, din a cărui trupă face parte şi azi. Voice over, regizor dublaj şi regizor muzical la Ager Film, timp de peste 8 ani a interpretat numeroase personaje Disney. Este cadru didactic asociat la Catedra de Expresie vocală şi corporală din UNATC începând cu 2006.
 
Actorul Mihai Bisericanu va fi prezent în studioul Adevărul Live, de la ora 11.00.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările