Actorul Claudiu Bleonţ, tort, spectacol şi multe emoţii la aniversarea a 56 de ani (VIDEO)

Actorul Claudiu Bleonţ, tort, spectacol şi multe emoţii la aniversarea a 56 de ani (VIDEO)

Claudiu Bleonţ a fost sărbătorit pe scenă cu ocazia aniversării a 56 de ani

Surprize, emoţii, aplauze, dar şi un tort luminat de artificii, toate pentru Claudiu Bleonţ, care şi-a sărbătorit 56 de ani aşa cum îi stă bine oricărui actor: pe scenă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prezent la Festivalul Undercloud, unde a participat alături de Cristi Iacob într-un spectacol lectură, pe textul lui Valentin Nicolau, Claudiu Bleonţ le-a spus celor care i-au cântat şi l-au aplaudat că ”nu joc emoţia, dar momentul e special, Valentin pentru noi a însemnat ceva”.

”Iau la mulţi ani-ul nu numai pentru mine, îl iau şi pentru noi toţi cei de aici, pentru că printre lucrurile pe care le-aţi auzit aici, în textul lui Valentin Nicolau, există un principiu care l-a definit şi l-a călăuzit. Valentin a fost un om printre oameni. Vă mulţumesc pentru acest la mulţi ani, pentru că sunt Claudiu Bleonţ, pentru că am întâlnit şi sunt cu oameni”, a mai spus actorul, în aplauzele publicului.

Iar momentul a fost, într-adevăr, unul special, prilejuit de spectacolul-lectură ”Păstrează copia şi nu uita originalul”, pe textul regretatului Valentin Nicolau. Regizat de Chris Simion, spectacolul a fost precedat de conferinţa susţinută de George Banu, cu tema „Valentin Nicolau, om de teatru – schiţă de portret”.

Sursa video: click.ro

Piesa „Păstrează copia şi nu uita originalul”, care dă titlul volumului publicat la Editura Nemira în 2012, a mai fost obiectul unui spectacol-lectură, la Teatrul Naţional din Craiova, anul trecut, cu Mircea Cornişteanu şi, din nou, Claudiu Bleonţ.

Prezentă la Adevărul Live, unde a vorbit despre festivalul Undercloud, directoarea acestuia, regizoarea Chris Simion, a declarat că îi va oferi drept cadou actorului sărbătorit chiar acest spectacol, care se va transforma din lectură în reprezentaţie propriu zisă.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările