"Însemnările unui nebun" deschide stagiunea la ArCuB, cu două reprezentaţii

Marius Manole în "Însemnările unui nebun"

Spectacolul "Însemnările unui nebun", de Felix Alexa, bazat pe celebra nuvelă a lui N.V. Gogol, cu Marius Manole şi Alexander Bălănescu, deschide stagiunea la ArCuB, cu două reprezentaţii, pe 15 şi 16 octombrie, începând cu ora 20.00.

Ştiri pe aceeaşi temă

Spectacolul aduce în atenţia spectatorilor un subiect actual al vremurilor noastre, reuşind să marcheze felul în care dezechilibrul şi nesiguranţa reuşesc să pătrundă în vieţile tuturor. Impactul emoţional este puternic, spectacolul punând lumii o oglindă în faţă, cu ajutorul căreia arată felul în care grijile şi neliniştile reuşesc să acapareze mintea, potrivit unui comunicat remis Mediafax.

"Însemnările unui nebun" este un spectacol în care umorul şi drama se întrepătrund pe măsură ce nebunia, creatoare de lumi paralele, acaparează mintea personajului principal, măcinat de tristeţe şi frustrări.

Biletele pot fi achiziţionate de la casa de bilete a ArCuB şi, online, de pe bilete.arcub.ro, la preţurile de 35 de lei şi de 25 de lei. Elevii şi studenţii care se prezintă la casa de bilete a ArCuB cu legitimaţiile pot cumpăra bilete la preţul de 15 lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: