FOTO Patriarhul Daniel deschide o nouă cale: sfinţirea cu trafaletul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele două canale media ale Patriarhiei Române au fost modernizate şi dotate cu aparatură modernă FOTO basilica.ro
Cele două canale media ale Patriarhiei Române au fost modernizate şi dotate cu aparatură modernă FOTO basilica.ro

Cunoscută ca o instituţie ermetică, din interiorul căreia răzbat puţine informaţii, Patriarhia Română ne oferă din când în când ocazia să pătrundem în universul plin de opulenţă al celor care îi păstoresc pe drept credincioşii din ţara noastra.

Centrul de presă “Basilica” a dat publicităţii o încântătoare galerie foto de la sfinţirea noilor studiouri ale Trinitas TV şi Radio Trinitas, în care îl putem vedea pe Patriarhul Daniel îndeplinindu-şi serviciul religios cu ajutorul unui trafalet îmbibat în apă sfinţită.

“Basilica” anunţă, totodată, că cele două canale media ale Patriarhiei Române au fost modernizate şi dotate cu aparatură modernă. În fotografii îl putem vedea pe Preafericitul Daniel mergând printre calculatoare de ultimă generaţie şi ţinând în mână, în locul toiagului său de Întâistătător al Bisericii Ortodoxe Române, un trafalet cu coadă lungă cu ajutorul căruia a uns cu apă sfinţită pereţii, aparatura şi siglele celor două entităţi media.

trinitas

Patriarhul Daniel i-a binecuvântat pe jurnalişti, le-a urat spor în muncă şi a coborât asupra lor ocrotirea Preasfintei Treimi: “Să lucraţi cu bucurie, pentru că aşa cum se spune la hirotonie, predica Apostolilor a fost Treimea cea deofiinţă şi nedespărţită”.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite