Zgomotul si furia

Din cand in cand mici grupuri de femei isterice se dau in spectacol in direct intr-o emisiune difuzata de postul Acasa. Frustrari de tot soiul ies la iveala cu acest prilej, hormonii zburda voiosi

Din cand in cand mici grupuri de femei isterice se dau in spectacol in direct intr-o emisiune difuzata de postul Acasa. Frustrari de tot soiul ies la iveala cu acest prilej, hormonii zburda voiosi prin studio si toata lumea (de acolo!) e fericita. Sau cel putin asta simuleaza. Fericiti sunt si cei din fata micilor ecrane de indata ce actioneaza butoanele telecomenzii pentru a scapa de asemenea priveliste daunatoare. De la un timp, asta e singura solutie in cazul productiilor trustului Mediapro, care, in curand, nu va mai avea unde sa coboare stacheta. Revenind la damele cu pricina, mirarea cea mare este ca, abia dupa ce si-au scos desuurile in fata lumii (la propriu) si s-au aratat in cele mai penibile posturi, atingand culmi nemaivazute ale ridicolului, excesele lor au ajuns si in atentia Consiliului National al Audiovizualului. Ai carui membrii si-au pus, probabil, mainile in cap vazand asemenea destrabalare si au emis o ...somatie la adresa S.C.Media Pro SRL, detinatoarea licentei de emisie pentru postul Acasa. "Emisiunea Marea demascare din 10 noiembrie, difuzata de acest post", zice CNA, "a abundat in manifestari obscene, contrare bunelor moravuri, incalcandu-se astfel art.2, alin.4 din Legea audiovizualului nr.48/1992." Din pacate, desi vorbele sunt grele, ele nu produc nimanui nici un fior, hartiuta cu pricina ramanand doar un comunicat impotent, cum sunt mai toate cele date de institutia cu pricina. Cu adevarat revoltator este faptul ca acest Consiliu are numai un rol formal, el nefiind autorizat prin respectiva lege sa dea nici macar o amenda, in asemenea cazuri. Sa te mai miri ca toti ratatii isi fac de cap pe micile ecrane ale patriei?

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările