Wesley Snipes si Bruce Payne se infrunta pe viata si pe moarte

Telespectatorii au parte sambata seara de tensiune la inaltime in filmul "Pasagerul 57", in care Wesley Snipes se lupta cu un terorist diabolic, interpretat de Bruce Payne, in cel mai periculos zbor

Telespectatorii au parte sambata seara de tensiune la inaltime in filmul "Pasagerul 57", in care Wesley Snipes se lupta cu un terorist diabolic, interpretat de Bruce Payne, in cel mai periculos zbor cu avionul din toate timpurile. Wesley Snipes joaca rolul expertului in securitate John Cutter, proaspat demisionat din functie. El este pasagerul 57, care se imbarca intr-o cursa spre Los Angeles fara ca macar sa-i treaca prin cap ca va zbura alaturi de un terorist maniac. Charles Rane este un detinut periculos interpretat de Bruce Payne, pe care telespectatorii l-au putut vedea intr-o serie de episoade din "Nemuritorul" si "Nikita". "Pasagerul 57" le-a adus notorietatea atat lui Snipes, cat si lui Payne. Actorul de culoare crescut in ghetto-ul din Bronx s-a consacrat, in urma acestui film, in roluri de dur, care imbina umorul cu excelentele sale aptituini fizice, in timp ce chipesul actor englez a devenit cunoscut si in America. In acest film telespectatorii o pot vedea, intr-un rol secundar, pe Elizabeth Hurley, care a pus recent capat indelungatei sale relatii cu faimosul actor britanic Hugh Grant. De altfel, "Pasagerul 57" a fost filmul de debut al lui Liz, care i-a deschis apoi calea catre cei mai mari producatori de la Hollywood. Sambata, de la ora 21,15, amatorii de suspans si actiune sunt chemati sa i se alature pasagerului 57.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările