Vin Diesel - "Bona de la Fortele Speciale", inarmat cu biberoane si scutece

Cine si l-ar fi inchipuit pe Vin Diesel in postura de babysitter? Dupa rolurile de "dur" din "The Chronicles of Riddick", "The Fast and the Furious" sau "Triple X", actorul cu muschi apare, de data

Cine si l-ar fi inchipuit pe Vin Diesel in postura de babysitter? Dupa rolurile de "dur" din "The Chronicles of Riddick", "The Fast and the Furious" sau "Triple X", actorul cu muschi apare, de data aceasta, in rolul principal, intr-o comedie semnata Walt Disney. Vin Diesel este "The Pacifier" (Bona de la Fortele Speciale), care a inlocuit grenadele si armele de la brau cu biberoane, scutece si jucarii. Shane Wolfe, agent Navy S.E.A.L, are o noua misiune de indeplinit, dupa ce a condus sute de operatiuni militare in toate colturile lumii. Acesta trebuie sa aiba grija de membrii familiei Plummer, cinci copii, care vor sa-si faca de cap. Tatal acestora fusese un om de stiinta, iar experimentul la care lucra, inainte sa moara, se afla inca in casa familiei Plummer. Astfel, Vin Diesel se trezeste peste noapte intr-o casa necunoscuta, inconjurat de mofturile si de nazdravaniile unor copii (cel mai mic dintre ei era inca in scutece, iar cel mai mare avea probleme in dragoste). Personajul interpretat de Vin Diesel aminteste de detectivul John Kimble din "Kindergarten Cop", in care rolul principal era detinut de Arnold Schwarzenegger. Ca si celebrul Terminator, Diesel, desi pare greu de imaginat, s-a descurcat destul de bine in postura de bona, mai ales ca nu este una obisnuita, iar slujba de babysitter s-a transformat intr-o adevarata aventura, care va fi pe gustul celor mici. Insa nu va putea fi trecut cu vederea nici de cei mari, care, satui de filme in care trebuie sa iti storci creierul ca sa intelegi ceva, vor fi macar curiosi sa vada un altfel de Vin Diesel, care la un moment dat apare calare pe o bicicleta pentru copii si porneste pedaland in graba pe strazi dupa atacatori. "The Pacifier", un film la care se rade, va avea premiera pe marile ecrane romanesti, in data de 15 iulie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările