Un site crestin ortodox

Cel mai complet si interesant site crestin ortodox in limba romana este cel construit de Pr. Iulian Nistea din Paris: www.nistea.com. Vom gasi aici nenumarate informatii la zi, dar fiindca


Cel mai complet si interesant site crestin ortodox in limba romana este cel construit de Pr. Iulian Nistea din Paris: www.nistea.com. Vom gasi aici nenumarate informatii la zi, dar fiindca crestinismul se raporteaza la vesnicie, intalnim, mai ales, valoroase pagini semnate de mari duhovnici si teologi, cei mai multi romani. Cuprinde splendide fotografii, adesea inedite, in care regasim practic pe cei mai importanti duhovnici de la noi. Este alcatuit, de asemenea, din contributiile scrise ale unor tineri si foarte talentati scriitori crestini, ceea ce ne face sa credem ca respectivul site este de cativa ani un punct de reper pentru cel care vrea sa afle pe aceasta cale, foarte moderna, amanunte despre traditia crestin ortodoxa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: