Se lansează și în România bestseller-ul „Arta și Știința Succesului”

Astăzi, una dintre cele mai bine vândute cărți ale anului trecut va fi lansată și în România. Cel de-al patrulea volum din seria "Arta și știința succesului" împărtășește publicului larg poveştile de succes şi secretele reuşitei ale unor profesioniști și personalități marcante.

Lansarea cărții, care se clasează în top 5 pe renumitul site Amazon, va avea loc astăzi, la ora 17.00, în incinta hotelului JW Marriott din București.

Cartea are mai mulți co-autori, fiecare fiind o persoană de succes în domeniul în care activează. Fiecare își descrie rețeta succesului, ce i-a ajutat și i-a determinat să acționeze pentru a ajunge la succesul mult dorit. Autorul și coordonatorul cărții este Matt Morris, cunoscut în principal prin prisma filmului "The Secret”.

„Să te ridici ori de câte ori cazi, să te reorientezi, să te realiniezi şi să devii mai puternic, iată o mare calitate", acesta este crezul personal al unuia dintre autorii cărții, Mru Patel, care va fi și el prezent la evenimentul de astăzi.

Mru este implicat în România în acţiuni caritabile, aplicând cu convingere principiul "ori de câte ori câştigi, e bine să dai ceva înapoi comunităţii". De aceea, tot profitul obţinut în urma vânzării cărţii va fi donat în scop caritabil către organizațiile "Casa Speranței" (Proiect Hospice) și "Zâmbet și Suflet".

Cei care doresc să participe la lansare, pot accesa http://successbook.info și își pot confirma locul în cadrul paginii Event Launch.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările