Regizor roman premiat la Madrid

La cea de-a 11-a editie a Saptamanii Filmului Experimental de la Madrid ("Semana de Cine Experimental de Madrid") desfasurata intre 16 si 23 noiembrie, regizorul Dorin Stana a primit "Premiul de Regie

La cea de-a 11-a editie a Saptamanii Filmului Experimental de la Madrid ("Semana de Cine Experimental de Madrid") desfasurata intre 16 si 23 noiembrie, regizorul Dorin Stana a primit "Premiul de Regie pentru cea mai buna pelicula produsa de o Facultate de Film" ("Premio al Director de la Major Pelicula producida par una Escuela de Cine") pentru filmul "Cadere libera". Productia UNATC Bucuresti ii are in distributie pe Horia Cret, Daniel "Doctorul" Popa, Aaron Mann, Cristi Patraulea, Nora Covali, Richard Bornovski, si este realizat de Andrei "Otto" Toncu (sunet, Premiu pentru Sunet - CineMaIubit 2000), Aceska Jadranca (montaj), Christian Kostyak (imagine), Dorin Stana (scenariu si regie). TVR la Salonul National de Presa Televiziunea Romana va fi prezenta la Salonul National de Presa la standul nr. 33. In perioada 13-16 decembrie, la standul TVR, va avea loc o serie de evenimente speciale, menite sa introduca telespectatorii in "casa tuturor romanilor". La ora 12, vizitatorii standului TVR se vor putea incalzi cu o cana de vin fiert, oferita zilnic de unul din canale: Romania 1, TVR 2, Romania International si "mezinul" Romania Cultural. Tot zilnic, de la ora 17, vedetele fiecarui canal vor da autografe doritorilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: