Premiile "Maraton Blue Jeans"

Ascultatorii emisiunii "Maraton Blue Jeans" difuzata de Radio Romania Tineret au drept de vot, iar alesii lor vor fi distinsi cu premii de excelenta. Au fost nominalizate pe sectiuni o serie de

Ascultatorii emisiunii "Maraton Blue Jeans" difuzata de Radio Romania Tineret au drept de vot, iar alesii lor vor fi distinsi cu premii de excelenta. Au fost nominalizate pe sectiuni o serie de personalitati: Personalitati Culturale si Stiintifice, Personalitati Publice, Artisti, Cantareti, Sportivi, Antrenori si Jurnalisti. Voturile sunt asteptate pe adresa: Societatea Romana de Radiodifuziune, str. General Berthelot nr. 60-64, sector 1, Bucuresti, cu mentiunea Canalul Romania Tineret, "Maraton Blue Jeans" sau pe adresa de e-mail: maratonjeans@yahoo.com. Premiile vor fi oerite in cadrul unui spectacol de gala, care va avea loc duminica, 23 decembrie, ora 16,00, in Sala "Mihail Jora" a Societatii Romane de Radiodifuziune, spectacolul urmand sa fie transmis in direct de Radio Romania Tineret si Radio Romania International.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: