Poezia romaneasca, promovata printr-un spectacol in Italia

Evenimentul cultural "Cetateni de Onoare ai Poeziei Romanesti la Santa Severina", proiect destinat promovarii fondului cultural national in Italia, va fi organizat intre 15 si 22 iulie, in Italia.

Evenimentul cultural "Cetateni de Onoare ai Poeziei Romanesti la Santa Severina", proiect destinat promovarii fondului cultural national in Italia, va fi organizat intre 15 si 22 iulie, in Italia. Proiectul este conceput sub forma unui spectacol-recital de poezie si va fi deschis de o recenzie asupra culturii romane, facuta de Silvana Cojocarasu. Scenariul a fost conceput de poetul Ilie Constantin, iar regia este semnata de Ion Caramitru. Spectacolul cuprinde poezii reprezentative din volumele a 14 poeti laureati ai Premiului National de Poezie pentru "Opera Omnia" printre care se numara Mihai Ursachi, Gellu Naum, Cezar Baltag, Petre Stoica, Ileana Malancioiu, Ana Blandiana, Stefan Aug. Doinas s.a.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările