"Pentru mine nu exista ziua mea"

Cristi Tabara sustine sus si tare ca ziua lui este un subiect care il lasa rece. "Nu mi-a placut niciodata genul asta de evidenta, nu stiu de ce se bucura oamenii cand constata ca imbatranesc. Nu mi-e

Cristi Tabara sustine sus si tare ca ziua lui este un subiect care il lasa rece. "Nu mi-a placut niciodata genul asta de evidenta, nu stiu de ce se bucura oamenii cand constata ca imbatranesc. Nu mi-e frica de batranete, dar nu vad motivul pentru care as sta permanent sub semnul timpului. A mai trecut un an, am mai patit asta si asta, nu am problema asta. Pentru mine nu exista ziua mea", spune amuzat Cristi Tabara. El este sigur ca si anul acesta, pe 30 noiembrie, cand implineste 34 de ani, i se va intampla acelasi lucru ca si anul trecut, si ca acum doi ani: "Ma vor suna oameni care imi vor spune "la multi ani" si o sa ma minunez in prima fractiune de secunda de ce au facut asta". Si asta nu ar fi nimic daca problema sarbatorilor nu ar fi una acuta. Cristi Tabara nu tine minte nici zilele de nastere ale parintilor lui. "Ma suna tata cu doua zile inainte si imi spune: "Ai grija ca e ziua maica-tii!" Bineinteles ca face lucrul asta si in dimineata in care trebuie sa o sun, pentru ca stie ca trece pe langa mine chestia asta. Si se intampla si invers: ma suna mama. "Ai grija ca e ziua lui taica-tau, sa-i spui la multi ani ca stii ca se supara daca uiti"". In schimb, Tabara memoreaza date istorice. "Nu stiu cum se face, dar pe astea le tin minte foarte bine", spune, uimit si el de acest paradox, Cristi Tabara. Continuand pe aceeasi linie, Cristi spune ca nu-i place sa primeasca daruri de ziua lui, iar prietenii apropiati stiu asta si se conformeaza.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: