Opt supercomedii cu Louis de Funès

„Fantomas“ este primul DVD din seria dedicată reputatului actor francez. Începând de săptămâna aceasta, ziarul „Adevărul“ propune o nouă colecţie: „Cele mai bune comedii cu Louis de Funès“, o demonstraţie de umor de calitate.

După seria „Jandarmii“, distribuită cu succes împreună cu „Adevărul“, ziarul quality numărul 1 în România şi-a propus să-i ţină ocupaţi pe cinefili cu încă opt filme care au făcut înconjurul lumii. Mereu într-unul din rolurile principale va apărea Louis de Funès, un artist foarte iubit în România.

Printre ingredientele care au asigurat faima producţiilor franceze s-au numărat umorul inventiv, capacitatea actorului de a se autoparodia şi dinamismul poveştilor.

Adrenalină şi femei frumoase

Aventurile palpitante au fost condimentate întotdeauna cu urmăriri de maşini, salturi în gol şi întorsături de situaţie. Din filmele lui Louis de Funès nu au lipsit niciodată femeile frumoase, îmbrăcate după ultima modă.

Din distribuţia producţiei „Fantomas“, care va fi oferit de ziarul „Adevărul“ vineri, 3 iulie, fac parte Louis de Funès, Jean Marais, Mylène Demongeot, Jacques Dynam, Robert Dalban. Peripeţiile au la bază romanele autorilor Pierre Souvestre şi Marcel ­Allain, iar filmul a fost regizat de ­André Hunebelle.

Când apar comediile:

Cele opt DVD-uri vor fi distribuite, vinerea, împreună cu ziarul „Adevărul“ şi ghidul „Adevărul TV“, la preţul de 10,99 lei. 
3 iulie - „Fantomas“
10 iulie - „Hibernatus“
17 iulie - „Fantomas în acţiune“
24 iulie - „Oscar“
31 iulie - „Fantomas vs Scotland Yard“
7 august - „Marele restaurant“
14 august - „Omul orchestră“
21 august - „Mania grandorii“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările